yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Mutabık maliyetli yangın bapları, yangın eminği dâhilin yerinde korumayı katkısızlayacak kalitede baplardır. Bu kapılar, mütenasip fiyatlarıyla biraşkın özlük aracılığıyla tercih edilir. İşte normal maliyetli yangın bapları hakkında bilmeniz gerekenler:

Yangın merdiveni bapsı kullanımında özen edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik şube strüktürsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve falsosuz olmalıdır.

Yangın merdivenine ehil tamamlanmak mefret bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine sahip olmak derunin binanızın yeni olması ya da dolgunca şiddetli olması gerekmemektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması yangın kapısı ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Bu doğrultuda büyüklük de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine makul bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Isıyı diremek, dumanı yoklama etmek ve yangını beslememek dâhilin yangın kapısına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı hulliyatlmalıdır.

Acil bir durumda hem yangın hem de ivedi çıkış kapısı karınin metodik olarak hizmet ve engellerin denetçi edilmesini ve kapıların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri konstrüksiyonlmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın bapları, yangın Yangın Çıkış Kapısı esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının Yangın Çıkış Kapısı karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının sıkı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

Report this wiki page